en regnig valborg i år igen

Har varit borta hela dan och ätit en massa fika. Jag var skittrött imorse för jag åkte hem från ella halv tolv (på natten). Filmen var lika bra den här gången också. Ikväll får vi lite gäster och jag tänker inte gå till brasan för det spöregnar ute.


fredag 29 april

Nu är jag hos Ella, vi har varit ute och fotat vid sjön i det underbara vädret. Snart ska vi gå på bio och se "hur många lingon finns det i världen" =D

black and white




conversen är mammas

om man måste skriva en rubrik så, okej.




shopping i sthlm





Varit i sthlm med mamma idag och shoppat. Köpte ett par "white off färgade" converse, en tröja och två shorts :)  


påskmiddag








Jag är lite sent ute med detta inlägg men det gör inget.

Vet ni?
Sverige är det land som äter mest godis per person i hela världen på påsken. Det beror på att många har som tradition att leta efter påskägg.


korsrygg



Hade denna tröja på mig idag som jag köpte på bikbok för mer än ett år sen. Jag tycker egentligen inte om den för den sitter inge skönt i ryggen.


inspiration


sommarfint från h&m



run.







hamsterbajs






söndag

Den här helgen har jag inte orkat blogga. Jag har spelat golf varje dag och det har varit 30 grader i solen och inga moln så jag har vart ute och solat. Idag tränade jag lite länghopp, haha till skoltävlingen som jag tror är innan sommarlovet. Det gick piss kan man säga. Just nu för jag över bilder från påsken till datorn som ni ska få se. Jag ska också fixa en bakgrund och en header till bloggen. Japp det var allt!

Inte ett inlägg utan bild!
Den här gången på en nyutslagen björk.


felix #752578






påsk





flowers


19/4 2011

Idag hade jag biologiprov om blodomloppet och andningen. Fy vad jobbigt det var att plugga! Men sen när jag satt där så var det faktiskt rätt kul för det gick otroooooligt bra verkligen. Jag glömde ingenting. Nu väntar jag bara på det läskiga resultatet.
När jag kom hem fick jag ska ha utvecklingsamtal på påsklovet :O Jag dör!
Nu ska jag städa hamsters bur och skriva typ fyra kapitell om mig själv, so berättelse om industriella revolutionen och narniasammanfattning på engelska.
Jag tycker att alla ska berömma mig för mitt verkligen intressanta inlägg!
Här får ni fyra bilder också:

vår.









They call me TOO kind. What should I do? I'm just myself and no one can change that.


I wish
I had
lived:
in another
body,
in another place, 
in another time, 
on another planet
,
in another
universe.

They call me TOO kind.

What should I do?

I'm just myself and no one can change that.




15 april

Hej! Charlie Chaplin 122 år idag. Grattis till han! Idag har det både varit en pissdag och en superbra dag punkt. Igår var jag och Ella och köpte godis för det var hennes födelsedag och för att det var halva priset så jag har ätit en massa godis hela eftermiddagen. Nu ska jag äta middag. Jag lägger ut lite bilder sen som jag har tagit idag. Spännande...


800px

Yeey, nu kan jag ladda upp bilder i 800 px. Jättefint tycker jag. Om man ska lägga ut två bilder bredvid varandra så är det bara att ta 400 px på varje bild så slipper man göra collage. Med 700 px blir det inte jämnt. Då måste man ta 300 och då blir det massa över... bla bla bla, ni fattar !!

vilken design är finast?




Den mörka eller ljusa?

tips - schwarzkopf gliss hair repair

De här hårprodukterna är de bästa jag någonsin testat! Jag fick dom av Line i födelsedagspresent. Jag kunde borsta håret med blött hår utan att det var tovigt och mitt hår är nu jättelent. Verkligen bra, jag rekomenderar!



When the moon walk in the firmament blue.

Jag testade att fota himlen idag för det var en sån fin solnedgång. Idag åkte Line & Celine hem, men först åkte vi till intersport och köpte golfklubbor till mig. Jag spelar golf föresten. Nu ska jag kolla på smartare än en femteklassare och leta reda på något att dricka.




tusen bilder

Igår var Josefine, Celine & Line hemma hos mig och åt mat och hade kul. De var lite som en försenad födelsedagsfest. Jag fick jättefina presenter och vi skrattade jättemycket. Line & Celine sov också över av en slump. Vi tog över 950 bilder på min kamera! Tack så mycket för igår tjejor ♥

















bror


canon eos 550d/18-55is


från en liten smula..





Idag är det torsdag igen. Sovmorgon och slutade tidigt. Jag fick en försenad födelsedagspresent av farmor. En bok med en massa tårtor och bakelserecept. Superfin! Ska baka något recept imorgon.


(:-O)[=B=<

Någon måste ha länkat mig för statistiken flugit upp som en raket (sämst utryck, ja veet!)


(Rubriken är en gubbe)



I had a little blog drought.

Så, nu är jag tillbaka hoppas jag. Har inget att skriva om just nu men jag kan väl berätta lite om dagen.
Föresten, alla tar bloggpauser nu! Igår hade vi resursdag så jag var ledig. Satt hemma och gjorde matteläxa och städade, sen kom Valle. Jag fick en present av henne också. Vi tog lite kort utomhus och satt och snackade. Idag var jag bara i skolan. Jag har bytt bena så mitt håt är mörkare. Luggen vill inte heller som jag vill.

Vad gillar ni att läsa om egentligen? Jag vet att ingen kommer svara men snälla gör det!

kyckling med pommes frites



Mamma och jag köpte grillad kyckling och lite pommes idag. Det blev rätt gott. Nu ska jag faktiskt gå och sova. Imorgon fortsätter jag på mitt porträtt av penelope. Förästen, mina skisspennor fungerar jättebra.


tjuvtitt -penelope cruz



Sitter och ritar av Penelope Cruz (skådespelerska) just nu. Tänkte dela med mig en liten tjuvtitt.
Ögonfransarna blev rätt dåliga men man tänker inte så mycket på dom när man kollar långt ifrån.


1 april

Haha, jag hörde ett jättedåligt aprilskämt på radion i morse. Jag tror det var ett skämt i alla fall! Det var på nyheterna, en gubbe (polis, politiker) som sa att Sofia skulle få betala skadestånd för att ha kysst en annan kvinna ofentligt. Det låter ju helt skumt för varför skulle inte det vara tillåtet när det är det.

Men jag gick faktiskt på ett skämt idag! Farfars -.- Han ringde och sa att jag skulle gå ut på gården och titta på himlen för han och farmor hade aldrig sätt ett sånt fint himmelfenomen förut. Jag hade kameran runt halsen så jag blev jätteglad och skulle ut och fota. Sen jag ba: Okej, men himlen är ju helt grå! 

Nu ska mamma och jag åka och handla lite smått och gått till ikväll. Jag vill se talang men vi får väl se.
 


inköpt





Jag köpte upp mina pengar jag fick i födelsedagspresent redan i söndags. Allt är från bik bok.



RSS 2.0